maanantai 30. maaliskuuta 2020

Kevään päivitykset

Alun perin suunnitelmissa oli keskittyä kevään aikana Mimosan kanssa agilityn ja rally-tokon treenaamiseen ja käydä ennen kesää muutamat kisatkin. Treenihallien sulkeuduttua ja kisojen peruunnuttua suunnitelmat menivät kuitenkin uusiksi ja koko kelpielauman kanssa on keskitytty ulkoiluun kaupunkialueella ja metsissä sekä kotitreeneihin.

Kesän pentusuunnitelmat ovat myös kypsyneet tarkemmin nyt kevään aikana. Kirjoitin jo aikaisemmin, että yritämme seuraavasta juoksusta samaa Mimosa x Velmu -yhdistelmää, josta toivoimme pentuja talvella. Suunnitelmissa on yrittää seuraavasta juoksusta kaksoisastutusta kahdella eri uroksella. Velmun lisäksi suunnitteilla on käyttää Rollea (Ahmakulman Capoeira), jolla on noin 1,5 vuoden ikäinen pentue hyvillä terveystuloksilla.
Olen hyvin innoissani näistä uusista suunnitelmista ja mahdollisuudesta yrittää pennutusta näiden hienojen koirien kanssa. Pentusuunnitelmat on päivietty nyt myös Suunnitellut pentueet -sivulle. Pentukyselyitä otan vastaan sähköpostilla (kennel.midnightspy@gmail.com) sekä puhelimitse (050 4019082, Iina).

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti